Wasmachine laat foutcode C9 of F9 horen

Mogelijke oorzaak: onevenwicht tijdens een rotatiecyclus. Een reset wordt aanbevolen op vroege machines.

Gids voor resetten:

C9 FOUT

• Start door de deur te sluiten en de cyclusselectieknop in te stellen op nul.
  • Druk op de twee knoppen bovenaan (weken en voorwas).
  • Tegelijkertijd draait u de cyclusselectieknop linksom naar de delicate rotatiecyclus. Laat de twee knoppen los en draai verder de selectieknop linksom helemaal rond naar uit (bijna een volledige draai).
  • Probeer normaal te wassen. Wanneer de display verder fout C9 toont, zijn de lagers in de motor van het toestel mogelijk defect.
  • U mag het toestel slechts eenmaal resetten. Frequent resetten draagt bij tot slijtage van de motor.
Motor:

Als het probleem opnieuw optreedt, is er mogelijk een fout van de motor of de lagers van de motor.

Om het probleem te herstellen neemt u contact op met een geaggregeerde hersteldienst.