Wasmachine toont foutcode E90, E91, E92, E93 of E94

De foutcodes E90, E91, E92, E93 en E94 (of elke code die begint met E9) verwijzen naar configuratie/communicatieproblemen met de elektronische onderdelen.

• Probeer het toestel te resetten. Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze dan opnieuw in.
  • Wanneer een foutbericht nog steeds op de display verschijnt, neemt u contact op met een geaggregeerde hersteldienst.