Wasmachine is verbogen/beschadigd/gekrast

Schade ontdekken bij het uitpakken van het toestel:
  • Neem onmiddellijk contact op met de verdeler van uw apparaat om hem op de hoogte te stellen dat uw apparaat beschadigd raakte tijdens de levering. U vindt het telefoonnummer van de verdeler op de factuur of de leveringsnota.

Probeer het toestel niet aan te sluiten of te gebruiken.

Schade ontdekt na installatie/eerste gebruik van het toestel:
  • In dit geval moet u contact opnemen met uw dealer om hen te verwittigen over de ontdekte schade.
Een onderhoud aanvragen:
  • Indien mogelijk dient u het betrokken onderdeel te vermelden wanneer u contact opneemt met een geaggregeerde hersteldienst.
  • Breng een bezoek aan onze webshop als u zelf de component wilt vervangen.