Wasmachine toont foutcode EHO, EH0

Als de machine de foutcode EHO / EH0 toont, is er een probleem met de stroomtoevoer.

Werkt een ander apparaat in hetzelfde stopcontact?

• Controleer de stroomtoevoer door een ander apparaat in hetzelfde stopcontact te stoppen en te zien of het werkt. Als het andere apparaat ook niet werkt, is er mogelijk een bekabelingsfout.
  • Neem contact op met een lokale elektricien voor advies en richtlijnen over het herstellen van de bekabelingsproblemen.

Als de stroomtoevoer naar het toestel OK is:

• Probeer het toestel te resetten. Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze dan opnieuw in.
  • U bereikt hetzelfde resultaat met de veiligheidsschakelaar. Na het in het stopcontact steken van het toestel schakelt u het in en selecteer een programma. Wanneer een foutbericht op de display verschijnt, neemt u contact op met een geaggregeerde hersteldienst.