Beschadigde/ingedeukte/gekraste dampkap

Schade ontdekken bij het uitpakken van de dampkap:

Neem onmiddellijk contact op met de dealer om hen op de hoogte te brengen van de ontdekte schade die werd veroorzaakt tijdens het transport van het toestel. U vindt het telefoonnummer van de verdeler op de factuur of de leveringsnota.

Probeer het toestel niet aan te sluiten of te gebruiken.

Ontdekking van schade na installatie/eerste gebruik:

Neem contact op met de verdeler om hem op de hoogte te brengen van de schade.

Een onderhoud aanvragen:

Indien mogelijk dient u het betrokken onderdeel te vermelden wanneer u contact opneemt met een geaggregeerde hersteldienst.

Koop nieuwe onderdelen/componenten van onze Webshop.