vaatwasser verwarmt het water niet

U kunt dit probleem oplossen door het toestel te resetten.

1. Haal de vaatwasser uit het stopcontact, wacht 1 minuut en steek deze opnieuw in het stopcontact. U kunt de stroom ook uitschakelen met de zekeringen op het paneel/aan/uit-schakelaar. Indien u de machine naar buiten getrokken heeft en opnieuw op zijn plaats heeft geduwd, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de buizen niet gebogen of gekneld is en dat de kraan volledig open staat.
  2. Schakel de afwasmachine in, selecteer een geschikte cyclus en start deze.
  3. Wanneer de cyclus start en normaal draait, werd het probleem opgelost.

Als het toestel de cyclus niet correct opstart na het resetten, dient u contact op te nemen met een geaggregeerde?hersteldienst?