Kuivausrumpu ei pysähdy

Ongelma
  • Kuivausrumpu ei pysähdy ohjelman päättyessä
  • Ohjelman toiminta-aika ylittää reilusti 2-3 tuntia
  • Ohjelma ei lopu
  • Ohjelma ei pääty
Sopii näihin laitteisiin
  • Kuivausrumpu
  • Vapaasti seisovat ja integroidut
Ratkaisu
  1.  Käännä ohjelmanvalitsin Off-asentoon
  2.  Puhdista laitteen toiminto-osat ja suodattimet käyttöohjeen mukaisesti.
  3.  Puhdista rumpu ja tiiviste  käyttämällä etikkaa.
  4.  Poista mahdollinen jatkojohto.
  5. Jos yllä annetut ohjeet eivät ratkaise tilannetta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Mahdollinen aiheuttaja
  • Tämä voi johtua rypistymisenestovaiheesta, kone jatkaa vaihetta noin 1 tunnin ajan ja se voidaan pysäyttää manuaalisesti kääntämällä ohjelmanvalitsin Off-asentoon.
  • Laitteen toiminto-osia  tai suodattimia ei ole puhdistettu.
  • Rumpu ja tiiviste vaativat puhdistusta
  • Virheellinen maadoituskytkentä jatkojohdolla.
  • Koneen täyttömäärästä ja siellä kuivattavista materiaaleista johtuen kuivausaika voi vaihdella eri käyttökerroilla.