Kuivausrummun kuivausaika muuttuu

Ongelma
  •      Jäljellä oleva kuivausaika muuttuu kesken ohjelman
Koskee näitä laitteita

•   Kuivausrummut

Ratkaisu

•  Valitessasi ohjelman, kone antaa keskimääräisen ohjelman pituuden koneessa merkitylle täyttömäärälle. Kun ohjelma käynnistyy, kone mittaa pyykin määrän ja kosteuden, jonka perusteella asettaa uuden ohjelman pituuden.

--> Esimerkiksi; Jos pyykkiä on vähemmän kuin koneessa mainittu täyttömäärä, niin ohjelman pituus määräytyy luonnollisesti lyhyemmäksi.

• Automaattiohjelmilla kone mittaa vaatteiden kosteustasoa jatkuvasti ja lopettaa ohjelman, kun pyykki on tarpeeksi kuivaa.