Iron Aid -kuivausrummun kuivaustulokset ovat huonot

Pyykit ovat aina ryppyisiä:

Kone poistaa 80 % rypyistä. Ryppyjä ei voida poistaa kokonaan.

• Varmista, että täyttömäärä on oikea (enintään 5 paitaa) ja valitse oikeat asetukset.
  • Poista pyykit kuivausrummusta heti ohjelman päätyttyä. Ripusta pyykit vaateripustimiin ja palauta niiden muoto.
  • Tarkista laitteen toiminta:
  • Täytä höyrysäiliö maksimitasoon saakka.
  • Aseta koneeseen yksi kuiva ohut puuvillapaita ja valitse Päivitä ohjelma (5 asentoa Off-asennosta oikealle).
  • Tarkista rummun käyntiäänet (lisää koneeseen yksi pyykkipoika, jos mahdollista).
  • Ohjelman jälkeen pyykien pitäisi olla hiukan kosteita ja vähemmän ryppyisiä.
  • Tarkista, onko höyrysäiliön vesitaso laskenut.

Kosteat vaatteet:

Iron Aid -koneessa on normaalia, että pyykit ovat hiukan kosteita höyryohjelman jälkeen.

• Ripusta pyykit 10 minuutiksi vaateripustimeen ja ne kuivuvat lähes rypyttömiksi.
  • Aseta kuivuustaso:
    • Paina ja pidä alhaalla samanaikaisesti painiketta "Hellävarainen" ja "Käynnistä" 10 sekunnin ajan.
    • Paina painiketta "Käynnistä", kunnes C0 ja vaakaviiva tulevat näkyviin näytön alaosaan.