Kuivausrummun näytössä näkyy virhekoodi E60 ja se ei kuumene

Virhekoodi E60 ilmoittaa lämmitysongelmasta. Tämä ongelma voi johtua huoneen riittämättömästä ilmanvaihdosta. Varmista, että huoneessa on riittävä ilmankierto ja että laitetta ei ole asennettu kalusteeseen.

Ongelma voi johtua myös likaisesta lauhduttimesta tai likaisista nukkasihdeistä. Varmista, että ne ovat puhtaita. Katso ohjeet laitteen puhdistamiseen ja hyvän kunnon ylläpitämiseen ohjekirjasta.

Jos virheviesti tulee edelleen näkyviin näyttöön, ota yhteyttä valtuutettuun huoltopalveluun.