Kuivausrummun näytössä näkyy virhekoodi E60 ja se ei kuumene

Ongelma:
  • Kuivausrummun näytössä näkyy virheviesti E60 ja se ei kuumene. Se osoittaa lämmitysongelman.
Koskee seuraavaa:
  • Ilmatuuletettu kuivausrumpu
  • Kuivausrumpu
  • Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu
Ratkaisu:

1. Varmista, että kuivausrumpu ei ole asennettu esimerkiksi kaappiin, jossa ei ole tuuletusta.

Kuivaaja voidaan asentaa vapaasti seisovaksi laitteeksi tai tason alapuolelle sopivaan tilaan. Katso laitteen mukana toimitettu käyttöohje tai erillinen asennusohje. Voit ladata käyttöohjeen täältä.

2. Asenna laite huoneeseen, jossa on riittävästi tilaa ja hyvä ilmanvaihto:

Kondensoitumista voi esiintyä, jos kuivausrumpu on asennettu liian pieneen huoneeseen.

Varmista sitten, että huone on tarpeeksi suuri (yli 10–12 m2).
Pienet huoneet kuumenevat nopeasti kuivausrummun vuoksi ja ilman kosteus tiivistyy pintoihin alemmassa lämpötilassa.
Ongelma voidaan korjata monissa tapauksissa hyvällä ilmanvaihdolla, esimerkiksi avaamalla ikkuna tai ovi kuivausprosessin aikana.
3. Puhdista suodattimet ja luukun tiiviste.

Jos koneen suodattimia, lauhdutinta ja luukun tiivisteitä ei puhdisteta, ne voivat aiheuttaa tarpeettoman suurta kosteutta huoneessa. Lisätietoa on saatavilla ohjekirjasta. Voit ladata käyttöohjeen täältä.

4. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen

On suositeltavaa pyytää huoltoteknikkoa käymään, jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa.

HUOMIO: Ongelmasta riippuen teknikon huoltovierailusta voidaan veloittaa myös takuuaikana.
Kirjaa ilmoitettu virhekoodi ja kerro se, kun kutsut paikalle huoltoteknikon. Tämä ei ratkaise ongelmaa, mutta auttaa teknikkoa tunnistamaan ongelman syyn.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.