Kuivausrummun näytössä näkyy virheviesti E40

Jos virheviesti E40 tulee näkyviin kuivausrummun näyttöön käynnistyspainikkeen painamisen jälkeen, tarkista, että luukku on suljettu oikein. Jos luukku on suljettu ja virheviesti tulee edelleen näkyviin, kyseessä on ohjelmistovirhe.

• Kokeile laitteen nollaamista. Irrota pistoke pistorasiasta, odota 30 sekuntia ja liitä se sen jälkeen uudelleen.
  • Kun laite on kytketty verkkovirtaan, kytke se toimintaan ja valitse ohjelma. Jos näyttöön tulee näkyviin virheviesti, ota yhteyttä valtuutettuun huoltopalveluun.