Kuivaavan pesukoneen luukun avaus kesken ohjelman

Ongelma

Voiko kuivaavan pesukoneen luukun avata kesken ohjelman?

Koskee näitä laitteita
  • Kuivaavat pesukoneet
Mahdollinen aiheuttaja

Luukku voidaan avata useimmissa malleissa pesuohjelman alussa, kun kone on asennettu TAUKO-tilaan, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

• Lämmitys- ja kuivausvaihe ei ole käynnissä yli 55°C lämpötilassa.
  • Vedentaso ei ole liian korkea
  • Rumpu ei pyöri

Muulloin laite lukitsee oven ja sitä ei voida avata.

Ratkaisu

Jos luukku voidaan kuitenkin avata, kun pesukoneen vedentäyttö on päättynyt tai pesu- ja linkousohjelman aikana, katkaise välittömästi koneen virransyöttö. Konetta ei saa käyttää ennen kuin ongelma on korjattu. Tilaa huolto asiakaspalvelumme kautta.