Pesukoneen näytössä näkyy virhekoodi C9 tai F9

Mahdollinen syy: epätasapaino linkousohjelman aikana. Nollaus on suositeltavaa vanhemmissa malleissa.

Nollausopas:

C9 VIRHE

• Aloita sulkemalla luukku ja asettamalla ohjelmanvalitsin nollaan.
  • Paina kahta yläosassa olevaa painiketta (liotus ja esipesu).
  • Käännä samalla ohjelmanvalitsinta vastapäivään Lyhyt linkous -ohjelman kohdalle. Vapauta sen jälkeen painikkeet ja jatka kääntämällä valitsinta vastapäivään Off-asentoon (lähes yhden kierroksen verran).
  • Kokeile normaalia pesua. Jos näytössä näkyy edelleen virhe C9, laitteen moottorin laakerit voivat olla vialliset.
  • Nollaa laite ainoastaan kerran. Toistuva nollaus aiheuttaa moottorin kulumista.
Moottori:

Jos ongelma toistuu, vika on todennäköisesti moottorissa ja sen laakereissa.

Ota yhteyttä valtuutettuun huoltopalveluun ongelman korjaamiseksi.