Pesuohjelma kestää liian pitkään

• Epätasapainossa oleva täyttömäärä pidentää ohjelman kestoa. Tämä on normaalia pesukoneessa. Pesukone laskee ja näyttää arvioidun keston täyttömäärän ja pyykkien tyypin mukaan.
  • Pesuohjelman kesto voi muuttua, jos valittuun ohjelmaan liittyvää pyykin tyyppiä vaihdetaan.
  • Ohjelman keston asteittainen pidennys vähentää energiankulutusta. Optimoitu lämmitysvaihe säästää energiaa, kun taas pitempi kesto takaa samat pesutulokset (erityisesti normaalilikaisen pyykin kohdalla).
  • Jos mikään yllä kuvatuista tilanteista ei ole kyseessä, ongelma voidaan ratkaista nollaamalla kone. Kone voidaan nollata irrottamalla se sähköverkosta ja odottamalla 30 sekuntia ennen sen kytkemistä uudelleen sähköverkkoon.