Pesukoneen näytössä näkyy virhekoodi EHO, EH0

Jos koneessa näkyy virheviesti EHO / EH0, virransyötössä on jokin vika.

Toimiiko toinen laite samassa pistorasiassa?

• Tarkista virransyöttö kytkemällä samaan pistorasiaan jokin toinen laite ja tarkistamalla sen toiminta. Jos toinen laite ei toimi, vika on todennäköisesti johdotuksessa.
  • Ota yhteyttä paikalliseen sähköasentajaan saadaksesi ohjeita johdotukseen liittyvissä ongelmissa.

Jos virransyöttö toimii:

• Kokeile laitteen nollaamista. Irrota pistoke pistorasiasta, odota 30 sekuntia ja liitä se sen jälkeen uudelleen.
  • Kun laite on kytketty verkkovirtaan, kytke se toimintaan ja valitse ohjelma. Jos näyttöön tulee näkyviin virheviesti, ota yhteyttä valtuutettuun huoltopalveluun.