Uunin kelloa ei voida asettaa

• Nollaa uuni/liesi irrottamalla pistokkeen pistorasiasta noin yhden minuutin ajaksi tai katkaisemalla virta virtalähteestä.
  • Kun virta on kytketty uudelleen, kellon kuvake vilkkuu. Aseta aika tarvittaessa painikkeilla + / -.
  • Katso ohjeet tarvittaessa laitteen ohjekirjasta. Digitaalisten kellojen tarkkuus on yleensä + / - 2 minuuttia kuukautta kohti.

Jos tämä ei korjaa ongelmaa, ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen.