Aika katoaa mikroaaltouunin näytöstä, kun virta kytketään pois päältä

Ongelma
  • Aika katoaa mikroaaltouunin näytöstä, kun virta kytketään pois päältä.
  • Kelloa ei voi pitää päällä pysyvästi.
Koskee näitä laitteita
  • Mikroaaltouunit
Ratkaisu
  • Uusissa mikroaaltouuneissa aikanäyttö häviää noin 2–3 minuutin kuluttua ohjelman päättymisestä energian säästämiseksi.

• Aikanäyttö tulee uudelleen näkyviin, kun käynnistät mikroaaltouunin.

• Energiansäästötila voidaan kytkeä pois päältä vain, jos se on kuvattu käyttöohjeessa.