Aika katoaa mikroaaltouunin näytöstä, kun virta kytketään pois päältä

Ongelma:
  • Aika katoaa mikroaaltouunin näytöstä, kun virta kytketään pois päältä
  • Kelloa ei voi pitää päällä pysyvästi
Koskee seuraavia:
  • Mikroaaltouunit
Ratkaisu:

1. Uusissa mikroaaltouuneissa aikanäyttö häviää noin 2–3 minuutin kuluttua ohjelman päättymisestä energian säästämiseksi.

Aikanäyttö tulee uudelleen näkyviin, kun käynnistät mikroaaltouunin.

Energiansäästötila voidaan kytkeä pois päältä vain, jos se on kuvattu käyttöohjeessa.

Voit ladata käyttöohjeen täältä.