Liesituuletin ei käynnisty

Ongelma
  • Liesituuletin ei käynnisty.
Koskee näitä laitteita
  • Liesituulettimet
Ratkaisu
  • Jos valot tai LED-merkkivalot eivät toimi, tarkista ensin virransyöttö. Ongelma voi olla pistokkeessa, pistorasiassa tai virtalähteessä.
  • Jos liesituuletin on liitetty pistorasiaan, kokeile pienen laitteen (esim. lamppu tai vedenkeitin) liittämistä samaan pistorasiaan tämän virheettömän toiminnan tarkistamiseksi. Jos laite ei toimi, ongelma voi olla pistorasian sähköjärjestelmässä. Tarkista suojakytkin tai sulakkeet.
  • Jos virransyöttöjärjestelmä toimii, nollaa liesituuletin katkaisemalla virransyöttö tai irrottamalla pistoke pistorasiasta. Odota sen jälkeen 30 sekuntia ja aseta pistoke takaisin pistorasiaan tai palauta liesituulettimen virransyöttö.
  • Jos tämä ei korjaa ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.