Robotti-imuri siirtyy takaisin lataustelakkaan kesken imuroinnin

Ongelma
  • Robotti-imuri siirtyy takaisin lataustelakkaan kesken imuroinnin.
Koskee näitä laitteita
  • Robotti-imurit
Mahdollinen aiheuttaja
  • Robotti-imurin lataaminen on todennäköisesti tarpeen. Tässä tapauksessa Koti-painike syttyy ja robotti palaa latausalustaan. Akun merkkivalo ja Käynnistä/Keskeytä-painikkeen merkkivalo vilkkuvat ilmoittaen, että robotti on latautumassa ja aikoo jatkaa imurointia latautumisen jälkeen.
  • Robotti latautuu enintään 80 % täydestä varauksesta puhdistuksen jatkamiseksi nopeammin. Latausaika on noin  2 tuntia.
  • Toiminta-aika pikalatauksen jälkeen on noin 80 % maksimista.
Ratkaisu
  • Robotti-imuri siirtyy itsestään lataustelakalle, kun akut ovat loppumassa. On normaalia, että robotti-imuri siirtyy telakalle kesken imuroinnin.