Robotti pysähtyy toiminnan aikana, valot eivät pala eikä virheviestejä näy

1. Ei akkuvirtaa (näyttö on tyhjä), lataa akku.
  2. Robotti voi myös pysähtyä, jos järjestelmän sisäinen toimintahäiriö on aiheuttanut järjestelmän uudelleen käynnistymisen. (Näyttö toimii) Kesken jäänyt imurointiohjelma on todennäköisesti poistunut. Jos käynnistyspainiketta painetaan, uusi imurointiohjelma käynnistyy. Robotti on suositeltavaa asettaa takaisin alkusijaintiin (lataustelakkaan) ja imurointi käynnistää alusta uudelleen. Voit käyttää myös SPOT-tehopuhdistusta, jos ainoastaan pieni alue on jäänyt imuroimatta. (käyttöohje, sivu 42. SPOT-tehopuhdistus)