Robotti lopetti imuroinnin ja siirtyi takaisin laturiin, mitä tapahtui?

Robotin lataaminen on todennäköisesti tarpeen. Tässä tapauksessa Koti-painike syttyy ja robotti palaa latausalustaan. Koti-painike palaa. Akun merkkivalo ja Käynnistä/Keskeytä-painikkeen merkkivalo vilkkuvat ilmoittaen, että robotti on latautumassa ja aikoo jatkaa imurointia latautumisen jälkeen.  Robotti latautuu enintään 80 % täydestä varauksesta puhdistuksen jatkamiseksi nopeammin. Latausaika on noin  2 tuntia. Toiminta-aika pikalatauksen jälkeen on noin 80 % maksimista.