Robotin käynnistäminen

Aseta se lataustelakkaan. Akku-kuvakkeessa vilkkuu punainen valo, joka ilmoittaa akun alhaisesta virtatasosta ja latauksesta. Huomaa: Robottia ei ole ladattu täyteen, kun avaat sen ensimmäisen kerran pakkauksesta. Parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi on suositeltavaa ladata "PUREi9"-sovellus App Storesta tai Google Playsta. Seuraa sitten ohjeita luodaksesi tilin ja muodostaaksesi yhteyden robottiin. Varmista myös, että robotti on päivitetty uusimpaan versioon (sovelluksen avulla).