Miten tiedän, että akkujen vaihto on tarpeen?

Näyttö ei enää syty tai robotissa näkyy punainen akkuvirran merkkivalo. Jos akku on ladattu täyteen ja virhekoodi E:2x näkyy, se voi olla merkki huonokuntoisista akuista. Tarkista virhekoodin ratkaisu käyttöohjeesta tai tarvittaessa ota yhteys valtuutettuun Electrolux-huoltoliikkeeseen asian tarkistamiseksi tai uuden akun hankkimiseksi (molemmat akut on vaihdettava samalla kertaa, sillä ne toimivat pareina). Yhteystiedot ovat saatavilla verkkosivustolla (Asiakastuki - osiossa).