Astianpesukoneen virhekoodi i30

Ongelma
  • Laitteen näytössä lukee i30 tai laite vilkuttaa ohjelman merkkivaloa kolmen sarjoissa.
  • ei toimi, i30
Sopii näihin laitteisiin
  • Astianpesukoneet
  • Vapaasti seisovat ja integroidut
Ratkaisu
  1. Nollaa laitteen elektroniikka irroittamalla laite verkkovirrasta vähintään 30 minuutin ajaksi
  2. Tarkista laitteen alapuolelta, ettei vuotokaukalossa ole vettä
  3. Kokeile käynnistää laite uudestaan valitsemalla pesuohjelma
  4. Mikäli laite antaa edelleen vikakoodia, ota yhteys valtuutettuun huoltoliikkeeseen
Mahdollinen aiheuttaja
  • Laitteessa on käytetty liikaa pesuainetta
  • Laitteen ylivuotosuojaus on aktivoitunut