Astianpesukone ei lämmitä vettä

Tämä ongelma voidaan ratkaista nollaamalla laite.

1. Irrota astianpesukone verkkovirrasta, odota yhden minuutin ajan ja kytke se takaisin verkkovirtaan. Voit kytkeä virran pois päältä myös paneelin sulakkeiden tai virtakytkimen avulla. Jos laite on vedetty ulos ja työnnetty sen jälkeen takaisin paikoilleen, tarkista, etteivät putket ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.
  2. Kytke astianpesukone toimintaan, valitse sopiva ohjelma ja käynnistä se.
  3. Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.

Jos laite ei käynnistä ohjelmaa oikein nollaamisen jälkeen, ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen.