Virhe i5E

Ratkaise tämä ongelma käynnistämällä laite uudelleen.
  • Irrota astianpesukone verkkovirrasta, odota yhden minuutin ajan ja kytke se sen jälkeen takaisin pistorasiaan.
  • Voit kytkeä virran pois päältä myös paneelin sulakkeilla / virtakytkimellä. Jos laite on vedetty ulos ja työnnetty sen jälkeen takaisin paikoilleen, tarkista, etteivät putket ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.
  • Kytke astianpesukone toimintaan, valitse sopiva ohjelma ja käynnistä se.
  • Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.
Jos laite ei käynnistä ohjelmaa oikein nollaamisen jälkeen:
  • Tarkista, onko kyseessä sama virhekoodi. Jos virhekoodi on toinen, katso lisätietoa uudesta koodista laitteen ohjekirjasta.
  • Jos alkuperäinen virhekoodi tulee uudelleen näkyviin, ota yhteyttä valtuutettuun huoltopalveluun ongelman korjaamiseksi.