Virhe i40, i43 tai i44

Onko tyhjennysjärjestelmä esteetön?

Tarkista, että sihdit ovat puhtaat.

Onko astianpesukoneen sihti tukossa?

Likaiset sihdit hidastavat vedenvirtausta, jolloin pesutulokset ovat heikommat. Tarkista ja puhdista ne säännöllisesti.

Astianpesukoneen sihtien puhdistusohjeet.

Sihtien asentaminen puhdistamisen jälkeen:

Varmista, ettei altaan reunan päässä tai sen ympärillä ole ruokajäämiä tai epäpuhtauksia.

Asenna tasosihti (C). Varmista, että se kiinnittyy oikein kahden ohjaimen alle.

Kokoa sihdit (A) ja (B). Asenna sihti (A) tasosihtiin (B).

Käännä sitä myötäpäivään, kunnes se napsahtaa paikoilleen. Jos sihdit eivät ole oikein paikoillaan, pesutulokset voivat heikentyä, suihkuvarsiin voi tulla tukoksia ja laite voi vaurioitua.

Lisätietoa puhdistuksesta ja ylläpidosta on saatavilla laitteen ohjekirjasta.

Oletko kokeillut laitteen nollaamista?

Voit ratkaista ongelmat usein nopeasti nollaamalla laitteen.

• Irrota astianpesukone verkkovirrasta muutaman minuutin ajaksi ja kytke se sen jälkeen takaisin pistorasiaan. Jos koneetta on siirretty, varmista, etteivät putket ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.
  • Kytke astianpesukone toimintaan, valitse ohjelma ja käynnistä se
  • Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.

Jos laite ei käynnistä ohjelmaa oikein nollaamisen jälkeen

Jos virheviesti näkyi ennen astianpesukoneen nollaamista, tarkista viestin mahdolliset muutokset laitteen nollaamisen jälkeen.

Jos laitteessa näkyy nyt toinen virhekoodi, tarkista uusi koodi laitteen ohjekirjasta tai tästä oppaasta.

Jos yllä mainitut ohjeet eivät korjanneet ongelmaa, ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen.