Pesuainetablettien käyttäminen

Veden kovuudesta riippuen suolasäiliön ja huuhtelukirkastelokeron täyttäminen ei välttämättä ole tarpeen pesuainetabletteja käyttäessä. Jos vesi on kovaa, suolan ja huuhtelukirkasteen lisääminen on suositeltavaa parhaan pesutuloksen saavuttamiseksi.

• Aseta vedenkovuus elektronisesti tasolle 1. Tällä tasolla suolan lisäystarpeesta ilmoittava merkkivalo ei syty käyttöpaneeliin.
  • Aktivoi tablettitoiminto vastaavaa painiketta painamalla.
  • Katso yksityiskohtaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tablettitoiminto on kytkettävä päälle ohjelman valitsemisen jälkeen, se ei tallennu muistiin.

• Aktivoi tablettitoiminto ennen jokaista ohjelmaa.
  • Jos kuivausohjelma tuottaa heikot tulokset, lisää huuhtelukirkastetta ja aseta vedenkovuus tasolle 1 tai 2.