Viininjäähdyttimen sisällä oleva valo ei toimi

Ongelma:
  • Pakastimen / jääkaapin / jääkaappipakastimen / viininjäähdyttimen sisällä oleva valo ei toimi
Koskee seuraavaa:
  • Säiliöpakastin
  • Jääkaappipakastin
  • Kaappipakastin
  • Jääkaappi
  • Viininjäähdytin
Ratkaisu:

1. Tarkista, onko polttimo palanut ja vaihda se tarvittaessa uuteen käyttöohjeissa kuvatulla tavalla.

• Uusia polttimoita, hoitotuotteita ja tarvikkeita on saatavilla verkkokaupastamme.
  • Tietyissä laitteissa on sisäänrakennettu LED-valo, jonka voi vaihtaa vain huoltoteknikko.

2. Tarkista, liikkuuko valokytkin hyvin ja yritä puhdistaa se kostealla liinalla (jos oven avauskohdassa on valokytkin).

3. Sulje ovi ja avaa se uudelleen, jotta valo syttyy.

Laitteen turvajärjestelmä on voinut sammuttaa valon automaattisesti, jos ovi on jäänyt auki pitkäksi aikaa.

4. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen