Kylmälaitteen sisällä oleva valo ei toimi

Ongelma
  • Kylmälaitteen sisällä oleva valo ei toimi.
Koskee näitä laitteita
  • Jääkaapit
  • Jääkaappipakastimet
  • Pakastimet (kaappipakastimet, säiliöpakastimet)
  • Viinikaapit
Ratkaisu
  • Tarkista, onko polttimo palanut ja vaihda se tarvittaessa uuteen käyttöohjeissa kuvatulla tavalla. Uusia polttimoita, hoitotuotteita ja tarvikkeita on saatavilla verkkokaupastamme. Tietyissä laitteissa on sisäänrakennettu LED-valo, jonka voi vaihtaa vain huoltoteknikko.
  • Tarkista, liikkuuko valokytkin hyvin ja yritä puhdistaa se kostealla liinalla. Jos laitteessa on esillä oleva valokytkin, se sijaitsee sisäosassa, oven avauskohdassa.
  • Sulje ovi ja avaa se uudelleen, jotta valo syttyy. Laitteen turvajärjestelmä on voinut sammuttaa valon automaattisesti, jos ovi on jäänyt auki pitkäksi aikaa.
  • Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.