Min varmepumpe viser RS i displayet på fjernbetjeningen

Hvis der står ”RS” i displayet på fjernbetjeningen betyder det, at funktionen ”I FEEL” funktionen er aktiveret.

viser RS i fjernbetjening.png

Når ”I FEEL” er aktiveret vil varmepumpen måle omgivelses temperaturen inde i fjernbetjeningen og regulere rum temperaturen efter den temperatur som måles rundt om fjernbetjeningen. Hvis fjernbetjeningen ikke har ”frit udsyn” til indedelen, altså hvis der står nogle forhindringer mellem fjernbetjening og indedelen, vil den i stedet regulere efter temperaturføleren inde i indedelen.

Det kan frakobles ved et tryk på ”I FEEL” knappen, på fjernbetjeningen.