Min varmepumpe viser RS i displayet på fjernbetjeningen

Problem
  • Der vises ( RS ) i fjernbetjeningens display

viser RS i fjernbetjening.png

Gælder
  • Varmepumpe luft til luft
  • Aircondition
Løsning
  1. ”RS” i displayet på fjernbetjeningen betyder at, funktionen ”I FEEL” funktionen er aktiveret.
  2. Funktionen kan frakobles ved et tryk på ”I FEEL” knappen, på fjernbetjeningen.
Tip
  • Når ”I FEEL” er aktiveret vil varmepumpen måle omgivelses temperaturen inde i fjernbetjeningen og regulere rum temperaturen efter den temperatur som måles rundt om fjernbetjeningen. Hvis fjernbetjeningen ikke har ”frit udsyn” til indedelen, altså hvis der står nogle forhindringer mellem fjernbetjening og indedelen, vil den i stedet regulere efter temperaturføleren inde i inderdelen.