Min varmepumpe viser "RS" på fjenbetjeningens display

Problem
  • Der vises ( RS ) i fjernbetjeningens display

viser RS i fjernbetjening.png

Gælder
  • Varmepumpe luft til luft
  • Aircondition
Løsning
  1. "RS" på fjernstyringsdisplayet angiver, at funktionen "I FEEL" er aktiveret.
    Funktionen kan deaktiveres ved at trykke på knappen "I FEEL" på fjernbetjeningen.
Tip
  • Når "I FEEL" er aktiveret, måler varmepumpen rumtemperaturen omkring fjernbetjeningen og regulerer i forhold til den temperatur, der blev målt omkring fjernbetjeningen. Hvis fjernbetjeningen ikke har en uforstyrret sigtelinje til airconditionens indvendige side dvs. hvis der er hindringer mellem fjernbetjeningen og den indvendige side, reguleres temperaturen via anlæggets sensor.