Min varmepumpe stopper af sig selv

Hvis der er et lille "off" symbol ved siden af ur symbolet på fjernbetjeningen, er varmepumpen sat til at slukke på et bestemt tidspunkt.

Ligeledes, hvis der er et lille ”on” symbol, vil varmepumpen starte af sig selv, på det tidspunkt som man har gemt i fjernbetjeningen.

Se på billedet hvordan displayet ser ud, når den er programmeret til både at starte og stoppe på bestemte tidspunkter.

Ur symbol i fjernbetjening.png

Hvis det ikke er hensigten og man ikke ønsker, at den skal starte eller stoppe af sig selv på noget tidspunkt, skal man trykke på "TIMER OFF" og / eller ”TIMER ON” knapperne en eller flere gange, indtil symbolet slukker i displayet på fjernbetjeningen. Se billede.

fjernbetjening slå timer fra.png