Min varmepumpe er utæt, drypper med vand

Ved normal drift vil der komme vanddryp fra både inde og yder enhed, alt afhængigt af temperaturen udenfor, samt den valgte funktion (Mode).

Yderenheden vil normalt give kondens fra sig når det er koldt udenfor og man bruger opvarmningsfunktionen. Fra omkring +7C og nedad, kan der komme vand fra denne enhed. Vandet bør komme ud gennem slangen fra indedelen, pos.15 på billedet.

Indedelen vil normalt give kondens fra sig når det er varmt udenfor og man bruger varmepumpen som aircondition. Dette vand bør løbe i en slange, monteret på indedelen som derfra løber ud i det fri. Normalt følger denne slange de øvrige rør, ud i det fri. Hvis denne slange er tilstoppet eller på anden måde blokeret, kan vandet dryppe ned, fra inderdelen. Man bør kontakte sin installatør hvis man ikke selv kan lokalisere problemet. Denne fejlfinding er ikke dækket af reklamationsret.

varmepumpe afløb.png