Tørretumbleren viser fejlkode "Err"

Problem

Tørretumbleren viser fejlkode "Err".i displayet

Gælder
  • Tørretumbler med aftræk
  • Kondenstørretumbler
  • Tørretumbler med varmepumpe
Løsning
  1. Tænd og sluk tørretumbleren, vælg derefter program og indstillinger.
    ERR vises ved forsøg på at skifte program eller indstillinger efter programstart - og når det valgte ikke er aktuelt for det valgte program.
    Du kan finde yderligere information i brugsanvisningen Du kan hente din brugsanvisning her.
  2. Kontroller at døren er lukket korret.
Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.