Tørretumbler viser fejl ERR

Fejlkoden ERR vises, når der er forsøg på at ændre program, indstillinger efter programstart eller døren ikke er lukket korrekt

• Sluk for tørretumbleren, og tænd igen. Vælg det ønskede program og evt. muligt tilvalg til det valgte programmet.
  • Kontroller at døren er lukket korrekt og der ikke er tøj i klemme i døråbningen.
  • Du kan finde mere information om programmer og mulige tilvalg til programmer i din brugervejledning.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.