Vaske-tørremaskine viser fejlkode C9 eller F9

Mulig årsag: ubalance i centrifugering. Nulstilling anbefales på ældre maskiner.

Nulstillingsvejledning:

C9 FEJL

• Start med at lukke lågen og nulindstille programmet.
  • Tryk på de to knapper øverst (udblødning og forvask).
  • Samtidig drejes programvælgeren mod uret til valg af finvask. Slip de to knapper og fortsæt med at dreje vælgeren mod uret hele vejen rundt (næsten en hel omgang).
  • Prøv en normal vask. Hvis displayet stadig viser fejl C9, så kan der være en fejl på motorens kul.
  • Nulstil kun apparatet en gang. Jævnlig nulstilling kan slide på motoren.