Lampe på vaske-tørremaskine blinker

Problem
  • Lamper på min vaskemaskine blinker
Gælder
  • Frontbetjent vaskemaskine
  • Topbetjent vaskemaskine
  • Vaske-/tørremaskine
Løsning
  1. Lysdioden kan vise, at startknappen ikke er blevet trykket ind. Tryk på start pause og kontroller om maskinen starter.
  2. Der er opstået et problem med maskinen. Alarmer / fejlmeddelelser på vaskemaskiner uden display, vises f.eks. ved blinkende rød, gul eller grøn kontrollampe, i knappen START/PAUSE og  evt. sammen med en eller flere lysdioder. Fejlmeddelelser vist med blinkende lamper, kan du finde hjælp til i din brugervejledning
    Eksempel:
    Wash error code flashing led.jpg
  3. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.
Tip

Eksempler på viste alarmer:

• E10 - Problemer med vandpåfyldning (vandhanen er lukket, ingen vandtilførsel)

• E20 - Problemer med udtømning (filteret er snavset, afløb blokeret)

• E40 - Problemer med lågen. (lågen ikke lukket)