Lampe på vaske-tørremaskine blinker

Lysdioden kan vise, at startknappen ikke er blevet trykket ind eller, at der er et problem med maskinen.

Hvis maskinen er gået i stå og lamper blinker, er der opstået et problem med maskinen.

Hvis maskinen har et display vil en evt. fejlmeddelelse blive vist i displayet.

Alarmer / fejlmeddelelser på maskiner uden display, vises f.eks. ved blinkende rød, gul eller grøn kontrollampe, i knappen START/PAUS og  evt. sammen med en eller flere lysdioder.

Eksempel:

Wash error code flashing led.jpg

Eksempler på viste alarmer:

• E10 - Problemer med vandpåfyldning (vandhanen er lukket, ingen vandtilførsel)

• E20 - Problemer med udtømning (filteret er snavset, afløb blokeret)

• E40 - Problemer med lågen. (lågen ikke lukket)

Disse kan vises med en blinkende rød lysdiode i START/PAUSE-knappen og evt. sammen med en enkelt lysdiode eller flere lysdioder

Ovennævnte alarmer kan ofte afhjælpes med det samme.

Fejlmeddelelser vist med blinkende lamper, kan du finde hjælp til i din brugervejledning.