Skyllemidlet løber direkte ned i maskinens tromle.

Hvis skyllemiddel løber ind i maskinen med det samme, kan det have flere årsager.

Årsag

• Der hældes for meget skyllemiddel i rummet
  • Skuffen lukkes for hårdt/voldsomt
  • Snavs/rester i skuffen

Løsning

• Følg anvisningerne i brugervejledningen for at undgå overfyldning.
  • Luk forsigtigt skuffen i starten af hver vask
  • Rengør skuffen som beskrevet i brugervejledningen.

Skyllemidlet ledes fra skuffen ind i tromlen og disse kanaler kan være tilstoppede. Fjern tilstopningen ved at skylle kanalerne og rengøre grundigt med lunkent vand og en børste.

Hvis skuffen åbnes i starten af programmet, løber skyllemidlet direkte ind i tromlen, når den fyldes med vand. Det kan kun kontrolleres efter maskinen har taget vand for anden gang . Indtil dette tidspunkt burde skyllemidlet være der.

Det maksimale fyldningsniveau for skyllemiddel er markeret i skuffen.