Vaskemaskine viser tre streger i display

Problemet kan opstå når vaskemaskinen har afsluttet programmet , mens børnesikringen er slået til og vaskemaskinen derefter er blevet slukket på vælgerknappen eller strømmen er blevet afbrudt. Når maskinen tændes, kan der blive vist tre streger i displayet.

Wash 3 lines in display.jpg

Tre streger i display                                                                                   Symbol der viser børnesikring er aktiveret

• Problemet løses ved at afbryde for strømmen til maskinen i ca. et minut, tilslut maskinen igen.
  • Frakobl herefter børsikringen som anvist i din brugervejledning. Det gøres ofte ved at trykke på to knapper på panelet.

Wash child lock display.jpg

Maskinen virker herefter normalt igen.