Tilløbslange er utæt

Ved vandhane

For at løse problemet kan du kontrollere følgende:

Kontroller, at rørforbindelsen er korrekt skruet på og spændt. Brug ikke en tang eller lignende til at spænde rørforbindelsen, den bør kun spændes med hånden! Hvis du bruger værktøj, er der risiko for at skade slangens omløbere. Kontroller også at der ikke er en utæthed på selve vandhanen. Hvis du finder ud af, at der er en utæthed på vandhanen, kan du kontakte til en blikkenslager for at få løst problemet.

Bag på maskinen

Kontroller vandtilslutningen bag på maskinens. Tilslutningen skal være korrekt skruet på og spændt. Brug ikke en tang eller lignende til at spænde rørforbindelsen, den bør kun spændes med hånden! Hvis du bruger værktøj er der risiko for at skade slangens omløbere

Wash inlet hose installation.jpg

VIGTIGT! Hvis du oplever, at slangen er beskadiget (knækket eller revnet), skal du lukke for vandforsyningen til maskinen. En defekt tilløbsslange skal udskiftes.
  • Du kan finde reservedele, tilbehør og plejemidler i vores webbutik