Håndtaget på vaskemaskinens dør er i stykker

Problem
  • Lugens håndtag er i stykker
  • Det er umuligt at åbne lågen når vaskeprogrammet er færdig
Gælder
  • Frontbetjent vaskemaskine
  • Topbetjent vaskemaskine
  • Vaske-/tørremaskine
Løsning
  1. Vent 2-5 minutter med at åbne døren efter programmet er slut. Dette er en normal sikkerhedsfunktion, for at forhindre lækage.
  2. Kontroller og rens trævlefilteret hvis det er tilstoppet.

3. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.
Tip
  • .Hvis du kan se synlige tegn på skade på håndtaget eller døren, er det vigtigt du informerer os om det, når du booker et teknikerbesøg.

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
    Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.