Skyllemidlet løber direkte ind i vaskemaskinens tromle

Hvis skyllemiddel løber ind i maskinen for tidligt, kan det have flere årsager:

Årsager

• Der hældes for meget skyllemiddel i rummet.
  • Skuffen lukkes for hårdt/voldsomt
  • Snavs/rester i skuffen

Løsning

• Følg anvisningerne i brugervejledningen for at undgå overfyldning.
  • Luk forsigtigt skuffen i starten af hver vask
  • Rengør skuffen som beskrevet i brugervejledningen.

Se eksempel:

Wash clean soap drawer.jpg

Skyllemidlet ledes fra skuffen ind i tromlen.  Disse kanaler kan være tilstoppede. Fjern tilstopningen ved at skylle kanalerne og rengøre grundigt med lunkent vand og en børste.

Hvis skuffen åbnes i starten af programmet, løber skyllemidlet direkte ind i tromlen, når den fyldes med vand. Det kan kun kontrolleres efter anden gang maskinen har taget vand ind. Indtil dette tidspunkt burde skyllemidlet være der.
  • Det maksimale fyldningsniveau for skyllemiddel er markeret i skuffen.