Ovnen viser fejlkode F1

Problem
  • Min ovn viser fejlkode F1
  • Min ovn viser fejlkode F1 når jeg bruger Pyrolyse funktionen
Gælder
  • Integreret/indbygningsovn
  • Fritstående komfur
Løsning
  1. Kontroller døren.
    Fejlkode F1 betyder at døren ikke kan låse i forbindelse med brug af Pyrolyse funktionen.
    Du kan tjekke at den øverste del af døren er intakt og at den sidder rigtigt fast på døren.
  2. Hvis døren lige har været rengjort / adskilt kan dette være årsagen. Se i din brugervejledning her hvordan du samler døren korrekt.