Ovn viser fejlkode C1, C2, C3 eller C4

Hvis din ovn viser fejl C1, C2, C3 eller C4 i displayet kan problemt ofte nemt løses.

Se her fejlkodeliste og løsninger:

DISPLAY KODE

BESKRIVELSE

FEJLFINDING

C1

Teleskopskinner under pyrolyse:

Fjern teleskopskinnerne og alt tilbehør i ovnrummet, før pyrolysefunktionen aktiveres.

C2

Madlavningstermometer sidder i stikket under pyrolyse:

Fjern madlavningstermometeret, før pyrolysefunktionen aktiveres.

C3

Åben låge under pyrolyse:

Hvis lågen er åben, kan der ikke udføres pyrolyse.

Luk ovnlågen, før pyrolysefunktionen aktiveres.

C4

Plus damp-knappen er aktiveret mens du forsøger at udføre Pyrolyse.

Tryk på Plus damp-knappen igen for at fravælge plus damp, før Pyrolyse funktionen startes.