Lyset i ovnen virker ikke, tænder ikke lyset

Problem
  • Lyset i min ovn virker eller tænder ikke.
  • Integreret/indbygningsovn
  • Fritstående komfur
Løsning
  1. Kontroller om du har valgt ovnfunktion uden lys.
    På enkelte ovnfunktioner, vil nogle ovnmodeller ikke automatisk tænde lyset. Det gælder bl.a. for ”ECO stegning og fugtig varmluft”. Hvis der ønskes ovnlys på disse funktioner kan det tændes ved, at trykke på lystasten på panelet.
  2. Kontroller om pæren er sprunget.
    Hvis pæren er mørk/sort på glasset er den sandsynligvis sprunget og skal derfor udskiftes.
    Lampeglasset kan i nogle tilfælde sidde rigtigt godt fast, og det kan være nødvendigt at bruge en tang
    Se vejledningen i din brugsanvisning her om hvordan pæren udskiftes. Hvis det ikke er beskrevet i brugsanvisningen hvordan pæren udskiftes, kan det være nødvendigt, at en tekniker undersøger og evt./udskifter pæren. Dette gælder f.eks nogle typer LED pære / LED belysning.
    Pæren kan være med forskellige type fatning f.eks. E14, G4, G9 så det anbefales, at afmontere den gamle pære først, så du kan se hvilken type du skal købe.
    Se her oversigt over sokkel typer på pære:
    Pæretype oversigt.jpg.png
    Du kan købe en ny pære i webbutikken her.
  3. Kontakt Electrolux Service
    Hvis de ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi, at du bestiller besøg af en servicetekniker.
Tip
  • Pære er dækket af reklamationsretten i 6 måneder fra købsdato.

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
    Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.