Skip to main content
Electrolux | Help and Support

Ovnens ur kan ikke indstilles

  • Nulstil ovnen / komfuret ved at afbryde for strømmen ved stikket i ca. 1 minut eller ved at slukke for strømmen i din sikringstavle.
  • Når strømmen tilsluttes igen, blinker urikonet. Indstil tiden med knapperne + / -.
  • Følg om nødvendigt brugervejledningen. Digitalure afviger normalt med + / - to minutter pr. måned.

Hvis ovenstående ikke løser problemet kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.