Emhættens fjernbetjening virker ikke

Årsagen kan være at fjernbetjeningens batterier er afladet eller sat forkert i.

Udskift batterierne i fjernbetjeningen, og nulstil emfanget, som beskrevet i brugervejledningen, fordi betjeningsenheden skal registreres af emfanget igen.

Sørg for, at batterierne sidder rigtigt. Den kugleformede side er "-" polen, og den flade side er " +" polen.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.

• Report error code: FF