A vises i displayet på kogeplade / komfur

Et "A" i displayet er et tegn på, at opkogningsautomatik funktionen er slået til (se også beskrivelse brugsanvisningen).

Opkogningsautomatik funktionen er velegnet, hvis man ofte tilbereder den samme mængde mad i samme gryde. Så vil denne funktion automatisk skrue ned for varmen efter en forudbestemt tid.

Opkogningsautomatik virker ved, at kogepladen vælger højeste effekt en vis tid (se tabellen herunder) og derefter automatisk, skifter til dét trin som man har valgt, at tilberede videre på.

Eksempel:

På billedet herunder (den grønne streg) skal retten have maks. varme i 6 minutter, derefter skal den tilberede videre på trin 4. Her vælger man ”A” og derefter vælge trin 4. Kogepladen vil skifte mellem A og 4 i displayet.

Opkogning automatik.png

Hvis der efterfølgende vælges et andet kogetrin vil funktionen automatisk frakobles.

Se i din brugsanvisning hvordan funktionen aktiveres på din specifikke model. Herunder er værdierne i skemaet omsat til cirka minutter.

• Maks. varme aktiveres ikke i position 1 og 9.

• Maks. varme aktiveres i 20 sekunder i position 2.

• Maks. varme aktiveres i ca. 3 minutter i position 3.

• Maks. varme aktiveres i ca. 6 minutter i position 4.(eksempel på billedet)

• Maks. varme aktiveres i ca. 10 minutter i position 5

• Maks. varme aktiveres i ca. 1,5 minutter i position 6.

• Maks. varme aktiveres i ca. 2,5 minutter i position 7.

• Maks. varme aktiveres i ca. 3 minutter i position 8.