Når jeg bruger min indbyggede kaffemaskine, smager kaffen dårligt

Bruges kaffemaskinen hyppigt nok?

Hvis ja, kontroller kaffepulverets malingsgrad, og nulstil knappens position til fabriksindstilling (pos. 4 og 5). BEMÆRK: Knappen må KUN drejes, når kværnens motor kører.

Fortsæt med ét klik ad gangen, indtil kaffen er tilfredsstillende. Virkningen er først synlig efter, at have brygget to kopper kaffe. Det anbefales ikke, at lade kaffeposen være åben i mere end 10 dage.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.

• Report error code: LN